Home

cennik przyjęć 2019

Menu – 60 zł/osoba (weekend)

(czas trwania przyjęcia max. 2 godzin)

























































Dania gorące

1. Rosół z makaronem lub Flaki wołowe lub Węgierska zupa gulaszowa lub zupa krem (borowikowa, z brokuł, z pieczarek, z marchewki) z groszkiem ptysiowym -300ml
2. De’volaile + ziemniaki + surówka – 450g/porcja
lub Pierś z kurczaka w panierce + ziemniaki + surówka
lub Pierś z indyka z brzoskwinią i żurawiną + ziemniaki + surówka
lub Kotlet schabowy +ziemniaki + surówki
lub Pieczeń wieprzowa z sosem grzybowym + ziemniaki + surówka






































Desery



















Wybór domowych ciast






































Napoje



















• Kawa, herbata
• Woda gazowana i niegazowana
• Soki : – jabłkowy
pomarańczowy
grejpfrut

* Ceny zestawu dotyczą organizacji przyjęcia w czasie standardowych godzin otwarcia Restauracji, zlecający przyjęcie poza godzinami pracy restauracji zobowiązany jest do uiszczenia dodatkowej opłaty w wysokości 10% wartości przyjęcia. Kwota ta doliczana jest  przy rozliczeniu ogólnym.

Menu – 80 zł/osoba

(czas trwania przyjęcia max. 4 godzin)



















Zimne przystawki



• Półmiski mięs pieczonych i tradycyjnych wędlin.
• Nugetsy z kurczaka z dipem czosnkowym
• Sałatka caprese
• Sałatka grecka
• Jaja faszerowane
• Chleb i bułka





Desery





Owoce




Ciasta





Napoje





• Kawa, herbata wraz z dodatkami
• Woda gazowana i niegazowana
• Soki : – jabłkowy
pomarańczowy





Dania gorące





1. Flaki i/lub Rosół lub Strogonoff lub Flaki drobiowe
2. De’volaile + ziemniaki + surówka lub Pierś z kurczaka w panierce + ziemniaki + surówka
lub Pierś z indyka z brzoskwinią i żurawiną + ziemniaki + surówka
lub Kotlet schabowy +ziemniaki + młoda kapusta
lub Pieczeń wieprzowa z sosem grzybowym + ziemniaki + surówka

* Ceny zestawu dotyczą organizacji przyjęcia w czasie standardowych godzin otwarcia Restauracji, zlecający przyjęcie poza godzinami pracy restauracji zobowiązany jest do uiszczenia dodatkowej opłaty w wysokości 10% wartości przyjęcia. Kwota ta doliczana jest  przy rozliczeniu ogólnym.

Menu – 120 zł/osoba

(czas trwania przyjęcia max. 6 godzin)










Zimne przystawki





• Półmiski mięs pieczonych i tradycyjnych wędlin.
• Mix mięs w galarecie (schab po warszawsku, szynka faszerowana, polędwiczki nadziewane szpinakiem, suszonymi pomidorami, rolada ze schabu z grzybami
• Łosoś w galarecie lub Roladki z wędzonego łososia z serkiem ziołowym
• Nugetsy z kurczaka z dipem czosnkowym
• Sałatka caprese lub sałatka szpinakowa z kurczakiem, mozarellą i pomidorkami cherry
• Sałatka grecka
• Jaja faszerowane
• Jaja w majonezie
• Śledź po kaszubsku i śledź w oleju lub Tatar
• Chleb i bułka





Desery





• Owoce
• Ciasta
• Lody ( w okresie wiosenno-letnim), mini beziki z maskarpone i owocami ( w okresie jesienno-zimowym)





Napoje





• Napoje gazowane: Coca Cola, Fanta Sprite
• Woda gazowana i niegazowana
• Soki : – jabłkowy
pomarańczowy





Dania gorące





1. Flaki i/lub Rosół lub Strogonoff lub Flaki drobiowe
2. De’volaile + ziemniaki + surówka lub Pierś z kurczaka w panierce + ziemniaki + surówka
lub Pierś z indyka z brzoskwinią i żurawiną + ziemniaki + surówka
lub Kotlet schabowy +ziemniaki + młoda kapusta
lub Pieczeń wieprzowa z sosem grzybowym + ziemniaki + surówka
3. Barszcz biały z jajkiem i kiełbasą lub Barszcz czerwony + krokiety lub Barszcz czerwony + pierogi z mięsem lub Barszcz czerwony + paszteciki





* Ceny zestawu dotyczą organizacji przyjęcia w czasie standardowych godzin otwarcia Restauracji, zlecający przyjęcie poza godzinami pracy restauracji zobowiązany jest do uiszczenia dodatkowej opłaty w wysokości 10% wartości przyjęcia. Kwota ta doliczana jest  przy rozliczeniu ogólnym.

Menu – 130 zł/osoba

(czas trwania przyjęcia max. 6 godzin)




















Zimne przystawki





• Półmiski mięs pieczonych i tradycyjnych wędlin.
• Mix mięs w galarecie (schab po warszawsku, szynka faszerowana, polędwiczki nadziewane szpinakiem, suszonymi pomidorami, rolada ze schabu z grzybami
• Łosoś w galarecie lub Roladki z wędzonego łososia z serkiem ziołowym
• Nugetsy z kurczaka z dipem czosnkowym
• Sałatka caprese
• Sałatka grecka
• Jaja faszerowane
• Jaja w majonezie
• Śledź po kaszubsku i śledź w oleju lub Tatar
• Chleb i bułka





Desery





• Owoce
• Ciasta
• Tort okoliczniościowy
• Lody ( w okresie wiosenno-letnim), mini beziki z maskarpone i owocami ( w okresie jesienno-zimowym)





Napoje





• Napoje gazowane: Coca Cola, Fanta Sprite
• Woda gazowana i niegazowana
• Soki : – jabłkowy
pomarańczowy
grejpfrut





Dania gorące





1. Flaki i/lub Rosół lub Strogonoff lub Flaki drobiowe
2. Kotlet schabowy królewski + ziemniaki + surówka lub Kotlet szwajcarski + ziemniaki + surówka lub De’volaile + ziemniaki + surówka lub Pierś z kurczaka w migdałach + ziemniaki + surówka lub Pierś z kurczaka w sezamie + ziemniaki + surówka lub Filet z indyka po Hawajsku + ziemniaki + surówka lub Polędwiczki w sosie kurkowym+ gnocchi+ buraczki lub Udko z kaczki+ ziemniaki opiekane+ buraczki z pomarańczą
3. Szaszłyk wieprzowy +ryż z warzywami lub Szaszłyk drobiowy + ryż z warzywami lub Boeuf Strogonow lub Indyk w sosie brzoskwiniowym + ryż z warzywami lub Rolada ze schabu z migdałami + kopytka + surówka lub Pieczeń wieprzowa z sosem grzybowym +kluski śląskie + surówka lub Pierś z indyka z brzoskwinią i żurawiną + ziemniaki opiekane + surówka lub Pierś z kurczaka w sosie śmietanowym + kopytka + surówka

* Ceny zestawu dotyczą organizacji przyjęcia w czasie standardowych godzin otwarcia Restauracji, zlecający przyjęcie poza godzinami pracy restauracji zobowiązany jest do uiszczenia dodatkowej opłaty w wysokości 10% wartości przyjęcia. Kwota ta doliczana jest  przy rozliczeniu ogólnym.