Home

Menu weselne 2019






Zimne przystawki



• Półmiski mięs pieczonych i tradycyjnych wędlin.
• Mix mięs w galarecie (schab po warszawsku, szynka faszerowana, polędwiczki nadziewane szpinakiem, suszonymi pomidorami, rolada ze schabu z grzybami
• Łosoś w galarecie lub Roladki z wędzonego łososia z serkiem ziołowym
• Nugetsy z kurczaka z dipem czosnkowym
• Sałatka caprese lub sałatka włoska ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
• Sałatka grecka
• Jaja faszerowane
• Jaja w majonezie
• Śledź po kaszubsku i śledź w oleju
• Tatar lub Carpaccio wołowe w sosie kaparowym
• Pieczywo



Desery



• Lody włoskie z sosem czekoladowym lub mini beziki z maskarpone i owocami
• Owoce
• Ciasta domowe (szarlotka, makowiec, sernik, duet, snickers)



Napoje



• Napoje gazowane typu: Coca-Cola ,Fanta ,Sprite
• Woda gazowana i niegazowana
• Soki : – jabłkowy
– pomarańczowy
– grejpfrut



Dania gorące

1. Flaki lub Rosół lub Zupa krem lub Boeuf Strogonow
2. Kotlet schabowy królewski + ziemniaki + surówka lub Kotlet szwajcarski + ziemniaki + surówka lub De’volaile + ziemniaki + surówka lub Pierś z kurczaka w cieście francuskim + ziemniaki + surówka lub Pierś z indyka z brzoskwinią i żurawiną + ziemniaki + surówka lub Pierś z kurczaka w sezamie + ziemniaki + surówka
lub Filet z indyka po Hawajsku+ ziemniaki + surówka
3. Rolada ze schabu z migdałami + szpinakowe kopytka+ warzywa gotowane na parze lub Pieczeń wieprzowa z sosem grzybowym +kluski śląskie + buraczki lub Kurczak po śródziemnomorsku + ziemniaki pieczone + warzywa glazurowane lub Pierś z kurczaka w sosie śmietanowym + kopytka + warzywa gotowane na parze
4. Zupa gulaszowa lub Żurek z jajkiem i kiełbasą
5. Barszcz czerwony + krokiety lub Barszcz czerwony + pierogi z mięsem lub Barszcz czerwony + paszteciki drożdżowe

Cennik

Do 80 osób – cena 180zł/osoby
81-130 osób – cena 170zł/osoby
Dzieci i młodzież do 12 lat 1/2 ceny
Ceny dotyczą ilości gości pełnopłatnych

Cena obejmuje

– 5 gorące posiłki
– Wszystkie załączone w menu przystawki
– Napoje
– Owoce
– Ciasta (bez tortu)
– Wiejski stół (przy ilości osób powyżej 100 pełnopłatnych)
– Dekoracje sali
– Całonocną obsługę
– Sprzątanie i wynajęcie sali
– Monitorowany parking

Wszystkie gorące dania i przekąski mogą być wykonane według Państwa menu.